Team

Jurjen Roels (COO) heeft meer dan 20 jaar ervaring als consultant en manager in de wereld van de ICT. De afgelopen jaren heeft hij zich vooral ingezet op het gebied van de opstart en ICT-inrichting van omgevingsdiensten in heel Nederland. Na de realisatie van de laatste omgevingsdienst werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Die heeft Jurjen gevonden in het opstarten van CodeForce. Jurjen is met CodeForce graag een maatschappelijk bewuste ontwikkelpartner voor MKB-partners en overheden. Hij onderhoudt vooral de relaties met partners, klanten en overheden en legt de nadruk op het optimaliseren van processen en het borgen van kennis. Hierdoor wordt mede de inzet van mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt mogelijk.

Maarten van der Schot (CTO) heeft meer dan 20 jaar ervaring in de realisatie, beheer en hosting van websites, maatwerk-applicaties en koppelingen. De afgelopen jaren heeft Maarten met zijn CMS-platform een klantenportfolio opgebouwd dat de basis is van de dienstverlening rondom websites. Na bijna 20 jaar als zelfstandige gewerkt te hebben wilde hij iets gezamenlijk gaan opbouwen. Maarten is met CodeForce een betrouwbare en voorspelbare ontwikkelpartner voor MKB-klanten en overheden. Hij realiseert applicaties en websites die bijdragen aan het succes van ondernemers. Maarten geeft leiding aan het developmentteam en is verantwoordelijk voor de technische keuzes.

JayJay Spitse (DevOps) is na zijn afstudeeropdracht bij CodeForce begonnen als DevOps Engineer. JayJay is inmiddels voor veel klanten het eerste aanspreekpunt. Naast klantwensen realiseren en support leveren aan klanten is JayJay vooral bezig met de doorontwikkeling van het content management systeem waarmee we websites voor klanten realiseren.

Vrijwilligers, scholieren en studenten. CodeForce maakt dankbaar gebruik van een aantal vrijwilligers, scholieren en studenten voor het testen van onze software, het reviewen van documenten, kleine taken en andere zaken. De vrijwilligers helpen ons met diverse werkzaamheden, wij helpen ze zo weer met werkervaring en/of kansen om terug te komen op de arbeidsmarkt.