Maatwerk

U wilt uw backoffice koppelen met uw website? Een tool om uw relaties te beheren, inclusief Google Maps?  Met op maat gemaakte webapplicaties kunt u uw processen automatiseren en dus versnellen.

CodeForce maakt webapplicaties op maat. Maatwerk heeft voor- en nadelen. Het geeft u alle flexibiliteit, maar vaak tegen een hogere prijs dan standaard beschikbare software. Maar die software kan niet altijd wat nodig is voor uw situatie.

Wij kijken altijd naar het geheel. Soms is het voldoende om een kleine applicatie te bouwen die aansluit bij standaard software. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van beschikbare koppelmogelijkheden, kan er toch gebruik gemaakt worden van standaard software, maar met een kleine toevoeging.

Desondanks kan het toch nodig zijn om te beginnen vanaf nul. Wij maken dan graag gebruik van een aantal beschikbare frameworks om snel, beheersbaar en met een hoge kwaliteit te leveren. Bij voorkeur werken we met een Scrum of Agile methodiek waarin we in sprints toewerken naar uw applicatie. 

Met een brede ervaring in verschillende markten zijn we goed in staat om mee te denken over de optimalisatie van uw processen. Een goed systeem ondersteunt uw processen.

Voorbeeld: Webportal voor HR software
In samenwerking met bedrijven uit de HR branche ontwikkelden wij een portal. Uitzendkrachten zijn nu in staat om in te loggen en hun gegevens bij te werken, te solliciteren en nog veel meer. Dit scheelt enorm veel tijd voor alle betrokkenen.

Voorbeeld: Vacatures online publiceren vanuit backoffice
Door slim gebruik te maken van de API koppelingen hebben we het mogelijk gemaakt om vacatures vanuit de backoffice te publiceren op een Wordpress website.

Voorbeeld: Voorraadbeheer tussen fysieke winkel en webshop
Meerdere fysieke opslagplaatsen, een Magento-webwinkel en een fysieke winkel... Waar staat wat? Door deze gegevens te koppelen en inzichtelijk te maken grijpt niemand meer mis.