Resellers

Is het ontwerpen van een website helemaal jouw ding? Ben jij die marketeer die complete websites en campagnes verkoopt? Maar zich liever niet bezig houdt met de realisatie van websites? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Wij bouwen jouw websites tegen een aantrekkelijke vaste prijs en maken duidelijke afspraken over de maatwerkonderdelen. Jij levert ons CMS en de website als onderdeel van jouw dienstverlening.

Voor jouw ontwerpen hebben we een brede set aan grafische hulpmiddelen beschikbaar die het snel realiseren van de website garanderen. Onze voorbeeld websites en template bouwblokken inspireren je en maken je werk gemakkelijker. Wil je werken met andere door jou ingekochte HTML-templates of wil jouw klant liever een Wordpress site, ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Via ons supportportaal kun je al je vragen, incidenten en beheerverzoeken volgen. Ook kun je hier nieuwe domeinnamen aanvragen en al jouw klanten en hun producten zien.

Wij factureren al onze diensten aan jou op een verzamelfactuur, zodat je zelf jouw klant kan factureren en jij de klantrelatie onderhoudt.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

De voordelen van een resellerovereenkomst op een rijtje:

  • Gebruik van het CodeForce CMS
  • Toegang tot 100+ ontwerpvoorbeelden
  • Jij factureert de klant
  • Vaste prijsafspraken
  • Speciale resellerprijzen